Hirdetés

Transformers: Az utolsó lovag - mindent belead a legújabb előzetes

|

Óriási robotok, még nagyobb robbanások, és elképesztően látványos helyszínek. Új trailert kaptunk a nyáron érkező, ötödik Transformers mozihoz.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Transformers filmek következő fejezete, amiben hatalmas csatákra, visszatérő szereplőkre és néhány új arcra számíthatunk. Már korábban is kaptunk jó néhány előzetest, azonban a legújabb videóban még több akció és robbanás vár ránk.

Ha cím nélkül látnám az új előzetest, és nem is tudnám, melyik filmről van szó, szerintem még akkor is kitalálnám, hogy Michael Bay ült a rendezői székben. Darabokra hulló transformerek, robotdinoszauruszok, gépfegyverek és töménytelen mennyiségű akció, nagyjából ezek lehetnének a ma megjelent trailer kulcsszavai.

A Transformers: Az utolsó lovag június 22-én debütál a mozikban, de nem kell attól tartanunk, hogy itt véget ér a sztori, ugyanis még jó néhány évig velünk lesznek a transformerek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)