Hirdetés

Bumblebee - nem találod ki, melyik pankrátort igazolta le a Transformers spin-off

|

A WWE egyik legnépszerűbb (másik szerint leggyűlöltebb) csillaga az első Transformers spin-off szereplői közé lépett elő.

Hirdetés

Mint tudjuk, a Paramount Pictures és a Hasbro nagyjából végtelen számú Transformers folytatást tervez annak ellenére, hogy a legtöbb mozinéző már Az utolsó lovag megtekintése után is az üdítője szívószálával próbálta kibökni saját szemét. Jövőre egy spin-off filmmel bővül a széria, ami Űrdongóra fókuszál.

Hirdetés

A Bumblebee moziról korábban már kiderült, hogy Travis Knight rendezi, és Hailee Steinfeld lesz a főszereplő. Most egy újabb szereplőt is bejelentett a Paramount, valamint a sztoriról is kaptunk némi információt. Engedjétek meg nekem, hogy egy videóval prezentáljam a film legfrissebb csillagát:

Bizony, John Cena, a WWE pankrátora is a Bumblebee film főszereplőinek sorát erősíti. Mindenki döntse el maga, hogy ez örömhírnek, vagy elrettentő bejelentésnek számít-e. Térjünk is rá inkább magára a történetre. A most közzétett rövid leírás szerint a mozi 1987-ben játszódik. Űrdongó egy kaliforniai városka roncstelepén keres menedéket, itt találkozik Hailee Steinfeld karakterével, Charlie-val. Charlie hamar rájön, hogy a sárga VW bogár (igen, úgy tűnik, megkapjuk a klasszikus kinézetet) jóval több, mint aminek első ránézésre látszik. 

Az is kiderült, hogy az eredetileg 2018 júniusára tervezett film egészen 2018. december 21-ig csúszik. Ti be fogtok rá ülni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)