Hirdetés

Transformers: Cyberverse - jön a második évad

|

Nem csak a Netflixen bővül a Transformers univerzum.

Hirdetés

Még év elején jelentették be, hogy a Netflixre érkezik a War for Cybertron események animációs feldolgozása, de a jelek szerint nem ez lesz az egyetlen sorozat, amiben a Transformers rajongók követhetik kedvenc hőseiket. Folytatódik a Cartoon Network Cyberverse szériája is. 

Hirdetés

Ez a történetszál Űrdongóra fókuszált az első évadban, aki nem emlékezett rá, hogy hogyan került a Földre, azonban egyik bajtársa segítségével sikerült visszaszereznie emlékeit. A második szezonban egy olyan fenyegetés vár az Autobotokra, aminek következtében kénytelenek összefogni esküdt ellenségeikkel, az Álcákkal. Az évad bejelentése mellé a Hasbro és a Cartoon Network egy előzetest is készített, ami egy kicsit vázolja, hogy mire számíthatunk a folytatásban:

Ti követtétek az első évadot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)