Hirdetés

Jöhet a Transformers - G.I. Joe egyesülés?

|

A Transformers és a G.I. Joe szériák producere azt nyilatkozta, hogy lát potenciált egy crossoverben.

Hirdetés

Ahogyan az várható volt, a legújabb Transformers film, A kihalás kora hatalmas siker lett a kasszáknál, így a kiadó és a producerek nem csupán a további folytatásokon, de egy-két esetleges mellékszálon is törhetik a fejüket.

Az egyik ilyenről Lorenzo di Bonaventura beszélt a Total Film munkatársainak. A producer szerint lehetséges, hogy a későbbiek folyamán megvalósulhat egy Transformers - G.I. Joe crossover, de nem venne rá mérget, hogy a közeljövőben. A rajongók vérnyomásának mérsékelése érdekében még hozzátette, hogy ez nem olyasmi, amiről lenne értelme most beszélni, mivel mindkét franchise esetében rengeteg sztori van még, amit elmesélhetnek.

Ti beülnétek mondjuk egy Transformers vs. G.I. Joe filmre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)