Hirdetés

Szavazz: szerinted kellene egy Transformers reboot?

|

A Bumblebee film után a Transformers filmek jövője elég bizonytalan, egyes pletykák szerint egy velős reboot jöhet. Döntsetek most ti, mi lenne a legjobb a szériának?

Hirdetés

Aki esetleg nem futott bele itt a GSO-n, vagy internet más, kevésbé otthonos és baráti zugában az úgynevezett kapcsolódó hírekbe, annak annyit érdemes tudnia, hogy az elmúlt napokban sokat pletykáltak arról, hogy a Bumblebee film után egy teljes nullázás jöhet, és a Transformers reboot korszaka köszönt majd a mozikra.

Hirdetés

Ezt viszonylag hamar cáfolták is, de ezzel együtt nem hagyott alább a suttogás, annyi biztos, 2021-ig nem nagyon várható új alkotás a szériában. Nincs hivatalos álláspont a kérdésben, de talán elég sokan vannak olyanok, akik szerint a Transformers filmek eddigi ámokfutása bőven elég volt, és talán vannak olyan rajongók, akik szeretnék újraálmodva látni ezt a világot. De inkább ezt döntsétek el ti, szavazzatok alább, vagy mondjátok el kommentben, hogy szerintetek mi lenne a legjobb az alakváltó robotok számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)