Hirdetés

Transformers: The Last Knight - Michael Bay megmagyarázza a náci szimbólumokat Churchill házán

|

Nagy felháborodás kerekedett Michael Bay legújabb Transformers filmje kapcsán, mikor olyan forgatási képek kerültek ki, amiken az angliai Blenheim kastély volt látható náci jelképekkel díszítve.

Hirdetés

Michael Bay nem viccel a Transformers ötödik részével: időutazást, nácikat és Artúr király legendáját is belegyúrják a történetbe. A forgatásról kikerült fotókon nem más otthona volt látható, mint Winston Churchillé, aki a második világháborúban győzelemre vezette a briteket. Ezt az épületet, a Blenheim kastélyt pingálták ki náci jelképekkel, amin nem kevés angol hazafi akadt ki. Többen is sértésnek, a hely megszentségtelenítésének tartották, amit a filmesek művelnek.

A rendező, Michael Bay a BBC-nek adott interjújában elmondta, hogy ez egy a cselekményből kiragadott kép, amiből nem szabad következtetéseket levonni.

Az emberek nem voltak olyan szerencsések, hogy elolvassák a forgatókönyvet, és nem tudják, hogy Churchill egy hős lesz ebben a filmben, és maga Churchill is mosolyogna, ha látná a  Last Knightot.

A Transformers: The Last Knight 2017. június 23-án érkezik a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)