Hirdetés

Transformers: War for Cybertron Trilogy - vadonatúj előzménysorozat készül Netflixre

|

Az animációs széria valamikor jövőre fog debütálni a streaming szolgáltatáson, és egy igazi veterán lesz a showrunnere.

Hirdetés

Az elmúlt években számos filmben és animációs sorozatban találkozhattunk a Transformers univerzum jól ismert szereplőivel, szóval a rajongóknak nem igazán lehetett okuk a panaszra. Most pedig kiderült, hogy a közeljövőben egy újabb alkotásban találkozhatnak majd az óriásrobotokkal.

Hirdetés

A Netflix berendelt egy vadonatúj Transformers előzménysorozatot, ami a Transformers: War for Cybertron Trilogy nevet viseli, és az ígéretek szerint a jelenlegi, valamint a jövőbeli rajongók számára is izgalmas néznivaló lesz. A széria elkészítéséhez a Netflix és a Hasbro a Rooster Teeth, illetve a Polygon Pictures csapatival állt össze, ráadásul ha minden igaz, akkor egy vadonatúj animációs stílusban nézhetjük majd meg kedvenc transformereinket.

A showrunner FJ DeSanto lesz, aki korábban már több Transformers projekten is dolgozott, és olyan írok segítik majd a munkáját, mint George Krstic és Brandon Easton, akik szintén nem újoncok már a téma kapcsán. A Transformers: War for Cybertron Trilogy premierje valamikor 2020-ban lesz, de ennél pontosabb dátumot egyelőre még nem kaptunk.

Ti mennyire követitek figyelemmel a Transformers világának történéseit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)