Hirdetés

Transzneműként él tovább Elliot Page, a The Umbrella Academy és a Beyond: Two Souls sztárja

|

Az Oscar-díjra jelölt színész elárulta, hogy most érzi igazán, hogy szereti magát és felszólalt azok ellen, akik a transz-közösséget támadják.

Hirdetés

A korábban Ellen Page néven ismert színésznő Instagramján tett közzé egy hosszú levelet, melyben coming outól, és kifejti, hogy mostantól Elliot Page néven, transzneműként azonosítja magát.

A színész eddig leszbikusként élt, de úgy érezte, hogy non-binary transzneműként (olyan személy aki nem sorolható a hagyományos férfi-nő kategóriák egyikébe sem) lehet igazán önmaga.

Page a levélben kifejtette, hogy mostantól azt szeretné, ha az angol he/they személyes névmásokkal hivatkoznának rá. Elmondása szerint rengetegen segítették, hogy végre a nyilvánosság elé állhasson és meghozhasson egy olyan döntést, mely után valóban szeretni tudja önmagát.

Hirdetés

"Egy kis türelmet is kérek. Az örömöm valódi, de törékeny. Az az igazság: annak ellenére hogy mélységesen boldognak érzem magam most és tudom, hogy mennyire kiváltságos vagyok, félek is. Félek az ellenségességtől, a gyűlölettől, a »poénoktól« és az erőszaktól."

Ezután megemlítette, hogy csak 2020-ban 40 transzneműt gyilkoltak meg nemi identitásuk miatt, és felszólal azon széles eléréssel rendelkező hírességek és politikusok ellen, akik uszításra használják fel hatalmukat. Támogatásáról biztosított mindenkit, aki hasonló döntés előtt áll, és megígérte hogy aktívan tesz azért, hogy egy befogadóbb világot teremtsen számukra.

A Netflix is támogatta a színészt, és a sorozat stábjából többen is üdvözölték az újjászületett művészt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)