Hirdetés

Dwayne Johnson pankrátorsorozatot készít az HBO-nak

|

A készülő sorozatban egy dokkmunkás válik szépen lassan profi pankrátorrá.

Hirdetés

TRE CNT készül el az a pankrációra fókuszáló, félórás részekkel operáló sorozat, aminek Issa Rae és Dany Garcia mellett a WWE sztárjából a világ legkeresettebb színészévé avanzsáló Dwayne Johnson lesz az egyik producere. 

Hirdetés

A Variety beszámolója alapján a sorozat főhőse egy Cassius Jones nevű fiatal kikötői munkás lesz, az ő útját követhetjük nyomon, ahogy profi pankrátorrá válik. Jones életbiztosítási pénzt örököl, ennek felhasználásával pedig hátsókertjében elkezd kiépíteni egy saját pankrátorbirodalmat, amiben munkásosztálybeli családja, szomszédai és barátai is a segítségére lesznek. A sorozatot Mohamad El Masri írja, a showrunner pedug Judah Miller lesz - ezen felül mindketten betöltenek produceri szerepköröket is.

Kíváncsian várjuk, mi fog kisülni mindebből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)