Hirdetés

Trilógiává bővülhet a Robert Pattinson-féle The Batman, a Denevérember legnagyobb nemezise is felbukkanhat

|

Lassan már nem is tudjuk számon tartani, hányadik új Jokerre számíthatunk pár éven belül.

Hirdetés

A legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves szívesen készítene folytatásokat is a jelenleg készül The Batmannek, tervei szerint trilógiává fog bővülni a Robert Pattinson főszereplésével készülő film. Egyelőre még nincs szó hivatalos bejelentésről (azzal valószínűleg legalább az új mozi bemutatóját megvárják), de a kósza híresztelések egy izgalmas ellenfelet is belengettek. 

Hirdetés

Arról szólnak ugyanis az új pletykák, hogy a The Batman trilógiában később a Denevérember vitán felül legnagyobb ellenfele, ősellensége, Joker is szerephez jut. Az új film ugyebár nem a DC filmes univerzumában kap helyet, teljesen különálló alkotás lesz, így nem kell kapcsolódni a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala vagy Az Igazság LIgája filmekhez. 

Rövid időn belül ez már a bűn bohóchercegének sokadik inkarnációja lehet, elvégre a Nolan-féle A sötét lovagban Heath Ledger keltette életre a karaktert, míg a 2016-os Suicide Squadban már Jared Leto tűnt fel ebben a szerepben, tavaly pedig Joaquin Phoenix lett Todd Phillips Joker mozijának címszereplője. Sőt arról se feledkezzünk el, hogy Cameron Monaghan is felbukkant kvázi Jokerként a Gotham tévésorozatban. 

Ti kit látnátok szívesen Jokerként az új Batman filmekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)