Hirdetés

Triple 9 trailer - ezt a filmet látnunk kell

|

Bemutatkozott Az út rendezőjének új filmje, a Triple 9, amelynek nem csupán a trailere, de a szereplőgárdája is brutális.

Hirdetés

John Hillcoat korábbi filmjei (Az út, Fékezhetetlen, Az ajánlat) sem voltak éppen könnyen fogyasztható darabok, viszont következő rendezése, a Matt Cook (Three Seconds, By Way of Helena, Swim) forgatókönyvéből készített Triple 9 bizonyára túlszárnyalja majd mindet. 

A bűnügyi dráma középpontjában ugyanis egy csapat korrupt zsaru áll majd, akik az orosz maffia zsarolása miatt csavaros tervet dolgoznak ki: míg a város egyik végében egy zöldfülű zsarut kinyírnak figyelemelterelésként, addig a másik felében végrehajtanak egy nagyszabású rablást, csakhogy az újonc nem hal meg, ami mindenbe bekavar. A Triple 9 felnőtteknek szánt trailere nem igazán finomkodik, a kőkemény valóságot tárja elénk, viszont nem (csak) a brutalitása miatt lesz emlékezetes, hanem amiatt is, hogy Hillcoat egy igencsak impozáns szereplőgárdát hozott össze a film kedvéért: feltűnik többek között Woody Harrelson, Casey Affleck, Kate Winslet, Chiwetel Ejiofor, Norman Reedus, Aaron Paul, Anthony Mackie, Gal Gadot ésTeresa Palmer is. Ezt nektek is látnotok kell: 

A Triple 9 várhatóan 2016. február 19-én jelenik meg a külföldi mozikban. Hazai dátum egyelőre nincs, de nagyon ajánljuk, hogy mihamarabb legyen. Szerintetek is bejövős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)