Hirdetés

Trónok harca 4. évad - jönnek az első infók

|

Mi csak epekedve várjuk, a készítők pedig gőzerővel dolgoznak a Trónok Harca negyedik évadján. Már azt is lehet tudni, hogy ki lesz a Vörös Vipera, és az első rész forgatókönyvét is megkapták a színészek.

Hirdetés

A Sorozatplanet blog számolt be arról, hogy a Trónok harca Vörös papnőjét alakító Carice van Houten megosztotta a rajongókkal a forgatókönyv első oldalát.

Természetesen nem azt, amelyen a szöveg van (egyébként pedig a türelmetleneknek ott a könyv, ha már), de annyit megtudhatunk, hogy David Benioff és D.B. Weiss (a két vezető producer) írta meg az első epizódot, tehát nagyon nem kell aggódnunk a minőség miatt. A forgatás hamarosan kezdődik.

Kiderült az is, hogy a sokak által nagyon kedvelt Vörös Vipera, vagyis Oberyn Martell szerepére végül a chilei származású Padro Pascalt kérték fel - számolt be blogunk. Őt legutóbb a Férjem védelmében, a Vörös özvegy és a Graceland című sorozatokban láthattuk, nem tűnik rossz választásnak.

Ti mennyire várjátok a negyedik évadot? Vagy az esküvői jelenet után kiégett a láng? Esetleg Hodor megvigasztalhat bárkit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)