Hirdetés

Trónok Harca 4. évad - megvan a premier dátuma

|

Közeleg a tél, illetve inkább már a tavasz, és ezzel együtt a Game of Thrones negyedik évadának startja.

Hirdetés

torrentezők kedvenc sorozatát, a Trónok harcát nézni mindig egy kicsit fájdalmas. A széria kiemelkedően jó, viszont tudni, hogy tíz rész után újra közel egy évet kell várni a következő évad indulásáig, a vérbeli rajongóknak felér egy kínzással (szegény Theon Greyjoy, jajj szegény Theon Greyjoy).

Az HBO viszont időszerűnek látta bejelenteni a negyedik évad premierjének dátumát: a Television Critics Association sajtóeseményén elárulták, hogy a Trónok Harca április 6-án, vasárnap folytatódik, egy napon a Veep harmadik és a Silicon Valley első évadának premierjével. Ez utóbbi egyébként a Beavis and Butt-Head készítője, Mike Judge új vígjátéka, ami - ahogy azt neve is jelzi, a legendás Szilícium-völgyben játszódik, úgyhogy azért hozzánk is közel áll.

Ki várja már türelmetlenül a negyedik évad indulását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)