Hirdetés

Trónok harca 5. évad - és téged sokkolt?

|

Lezárult a Trónok harca 5. évada is, de egyáltalán nem őszinte a mosolyunk és nem csupán George R.R. Martin gyilkos szokásai miatt.

Hirdetés

Nem volt egyszerű Trónok harca rajongónak lenni az utóbbi időben és most nem az indiai változatra, a kiszivárgott epizódokra, a sorozat gyermekmeseként való tálalására vagy az elborult akciófigurákra gondolunk. Akad itt más gond is: a befejezés. 

Véget ért korunk egyik legismertebb sorozatának ötödik felvonása, és sajnos nem vagyunk maradéktalanul elégedettek a végeredménnyel. Harcból ismét nem volt hiány, mint ahogy a sárkányok is eddig soha nem látott módon jelentek meg, de ez még kevés a sikerhez. Habár azt meg kell hagyni, hogy az évad az eddigi egyik legjobb epizódot tudhatja magáénak, amely nagy léptékben előre mozdította a történetet, a szezonvégi cliffhangerekről nem is beszélve.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy ezek mellett miért húzzuk a szánkat a sorozattal kapcsolatban, akkor olvassátok el a CineStar kritikáját a George R. R. Martin regényciklusa alapján készült Trónok harca ötödik évadáról.

A véleményetek pedig írjátok meg kommentben. Nektek mi tetszett ebben évadban, és mi az, ami egyáltalán nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)