Hirdetés

Trónok harca 6. évad - teljesen kettéválik a könyves és a filmes szál

|

Mostantól már a könyvszériát olvasók sem tudhatják biztosra, mi történik a Trónok harca sorozat cselekményében.

Hirdetés

Nem ritka, hogy ha egy könyvsorozatból (vagy mint például a The Walking Dead esetében, képregényből) filmsorozat készül, a forgatókönyvírók megváltoztatják a sztori egyes elemeit. Ezzel egyrészt meglephetik azokat, akik olvasták a könyveket, másrészt ha valamit nem tudnak olyan jól leforgatni, ahogy az az olvasók fantáziájában összeállhatott, alakíthatnak rajta a jobb élmény érdekében.

A sorozat író-producere, Bryan Cogman a napokban beszélt egy kicsit arról, mit várhatunk a hatodik évadtól. "A központi karaktereinket tavaly hatalmas krízishelyzetekben hagytuk. Most mindenki igyekszik újjáépíteni az életét. Az ötödik évad több szempontból is az eddigi legsötétebb volt. Ez az évad is elég sötét, nagyon intenzív, de újabb felvonásként kell rá tekinteni" - nyilatkozta. Elmondta továbbá, hogy a hatodik évad már annyira elrugaszkodik az eredeti történettől, hogy alternatív univerzumnak számít. Vannak a könyvekből átvett elemek, viszont egyik könyvnek sem közvetlen adaptációja, így a dolgok nagyon másképp alakulhatnak, mint George R. R. Martin regényeiben. Innentől tehát semmi nem garantált, bárki meghalhat, bárki túlélheti a halálát. Jövő héttől meglátjuk, ez jól sül-e el, vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)