Hirdetés

Trónok harca - videón a 6. évad bakijai

|

Peter Dinklage-nek gondja akad egy szóval, Havas Jon pedig nem tud halott maradni.

Hirdetés

Tényleg nem lehet könnyű folyamatos szövegben, pláne alakítás közben kimondani a "benevolent" szót, és megértjük, hogy a Tyrion Lannistert játszó Peter Dinklage is többször nekifutott. Mi már engedtük volna neki, hogy szinonimát használjon, de hát nem mi vagyunk a sorozat szövegírói. Pedig nem lenne rossz.

A Trónok harca 6. évadának most kiadott bakiparádéjában feltűnik még a Jon Snow-t, avagy Havas Jont alakító Kit Harrington, aki kihasznált egy olyan lehetőséget, amit vétek lett volna nem kihasználni; illetve Daenerys, avagy Emilia Clarke, akinek szintén a szavakkal akad problémája. Dothrakiul beszélni még nehezebb lehet, bár ha úgy bakizol, legalább csak kevesen tudják.

A Trónok harca jövő nyáron folytatódik a 7. évaddal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)