Hirdetés

Trónok harca 6. évad - erre az előzetesre megérte várni (videó)

|

A Trónok harca minden még életben lévő fontos szereplője helyet kapott a hatodik évad elképesztően ütős előzetesében.

Hirdetés

A Trónok harca 6. évada kapcsán már kaptunk izgalmas képeket, a korábbi részekből merítő kedvcsináló anyagot és a sorozat halottai előtt tisztelgő videót is. Most azonban végre valahára befutott az első teljes értékű előzetes, ami borzasztóan hangulatosra sikerült.

Kezdjük a legfontosabbal, az előzetes nem árulja el, mi lesz végül Havas Jon sorsa, de ez persze így van jól. Találgatásokra mindenesetre bőven ad okot az a pár képkocka ahol feltűnik a karakter. A többi fontos szereplő is mind helyet kap az előzetesben, és mindannyiuk történetszála igencsak érdekesnek ígérkezik. Még a Mások is feltűnnek, bár ha pont rosszkor pislogtok, akkor könnyen lehet, hogy nem látjátok a vezetőjüket, mivel tényleg csak egy pillanatra jelenik meg. Nézzétek meg az előzetest, de azt előre elmondom, hogy miután láttátok, még messzebbnek fog tűnni majd a hatodik éved premierje.

A sorozat új évada egészen pontosan 2016. április 24-én kezdődik el. Ugye ti is nézni fogjátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)