Hirdetés

Trónok harca 6. évad - betekintés a kulisszák mögé (videó)

|

A Trónok harca hatodik évada másfél hónap múlva veszi kezdetét. Aki szeretne belenézni a munkálatokba, nézze meg a most érkezett videót.

Hirdetés

Április utolsó hetében indul a Trónok harca 6. évada, és több okból is van okunk izgulni. Még mindig nem tudjuk, mi lett Jon Snow-val, mit csinált Hodor és Bran az ötödik évad idejében, de sok más kérdésre is választ várunk.

Az HBO által kiadott videó ezeket nem válaszolja meg, csak pár jelenetet láthatunk benne, azokat is speciális effektek nélkül. Megnézhetjük egyebek mellett azt a Dothraki sereget, amivel Daenerys találkozott az évadzáróban, valamint Meera Reedet, akit utoljára a negyedik évadban volt szerencsénk látni. Felbukkan Jaime, Melissandre és Dario is, de ami még érdekesebb, azok a kocsik és egyéb eszközök, amiket a forgatásnál használnak. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)