Hirdetés

Trónok harca 6. évad - képen egy régen nem látott szereplő

|

Megérkezett a Trónok harca 6. évadának első hivatalos fotója, melyen egyből egy hosszú ideje nem látott karakter szerepel.

Hirdetés

Isaac Hempstead-Wright, vagyis Bran Stark utoljára a Trónok harca negyedik évadának végén volt látható, mikor végre elérte úti célját. Bran és társai teljesen kimaradtak az ötödik szezonból, de a jelek szerint most visszatérnek.

Az Entertainment Weekly hozta le a szóban forgó képet, melyen jól látszik, még a sorozat készítői sem tehetnek semmit az idő múlása ellen. Isaac az eltelt évek alatt bizony felcseperedett, az immár 16 éves (és közel 180 cm magas) színész nem az a törékeny kisfiú, aki a Trónok harca elején bemutatkozott.

Több mint valószínű, Bran visszatérése azt is jelenti, hogy Meera Reed (Ellie Kendrick) és Hodor (Kristian Nairn) karaktereit sem kell tovább nélkülöznünk. Egyes feltételezések szerint Bran új képességei révén be tud majd kapcsolódni a Falon túl játszódó többi történetszálba is. Mindez majd 2016 áprilisában derül ki, hiszen akkor indul el az új évad.

Ti örültök, hogy folytatódik Bran története? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)