Hirdetés

Trónok harca 6. évad - büntet az új trailer

|

Az HBO már a második trailerrel borzolja a Trónok harca rajongóinak idegeit, ugyanis a hatodik évad minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik.

Hirdetés

A Trónok harca 6. évada már számos alkalommal elcsavarta a fejünket a világhálót böngészve, gondoljunk csak a legelső ízelítőre, a kulisszák mögötti videóra, a felcsigázó promóra, a rövid részletre és persze legfőképpen a legutóbbi előzetesre, amelytől felrobbant az internet. 

Az őrület most folytatódik, ugyanis két héttel a Trónok harca hatodik szezonjának premierje előtt az HBO meglepett minket egy újabb trailerrel, amelyről minden elmondható, csak éppen az nem, hogy finomkodó és unalmas. Hihetetlenül izgalmas eseményeknek nézünk elébe, brutális jelenetekre számíthatunk, kedvenceink halála és szenvedése vérszomjas holló módjára váj majd a szívünkbe, egyszóval csak a szokásos Trónok harca-hangulatot kapjuk, de azt teljes erőbedobással: 

Trónok harca VI. - Előzetes #2 (magyar felirattal)

A Trónok harca április 25-én tér vissza az HBO-ra. Nézzétek meg addig is az új, magyar feliratos előzetest.

Közzétette: HBO Magyarország – 2016. április 11.

Napjaink egyik legdrágább sorozatának vadonatúj évada 2016. április 25-én debütál hazánkban. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)