Hirdetés

Trónok harca 6. évad - Jon Snow nincs, de sok más van az új előzetesben

|

A Trónok harca 6. évada lehet az eddigi egyik legizgalmasabb, ha hihetünk a videókban látottaknak.

Hirdetés

Jon Snow még mindig Schrödinger macskája, Daenerys és Cersei nem állnak túl jól, Arya szemei továbbra is rémisztőek, Ramsay-től pedig most is a hideg ráz. A Trónok harca 6. évadában nagyon sok dolog változhat, és persze jópáran meg fognak halni. 

Visszatér viszont a csak két évvel idősebb Bran, akire alig lehet ráismerni,  felbukkan egy pillanatra a mások királya, és láthatunk sárkányt is az új előzetesben. Érdemes egyébként 0:24-től figyelni, a közkedvelt szereplők láthatók gyors egymásutánban, rögtön azután, hogy belengetik, valakinek az arca bekerül a többi közé. Vajon ki fog meghalni? Valaki közülük, vagy valaki más?

A Trónok harca 6. évada április 26-án tér vissza hazánkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)