Hirdetés

Trónok harca - később kezdődhet a 6. évad

|

Általában március-április környékén indulnak a Trónok harca új évadjai, de lehet, hogy az HBO jövőre változtat ezen.

Hirdetés

A Trónok harca sorozattal kapcsolatban az a bosszantó, hogy egy évad legfeljebb három hónap alatt lepörög, és így általában 9 hónapot kell várni a folytatásra.

Így is nehezen bírjuk, hát még ha beigazolódik a pletyka, miszerint az HBO más sorozatai miatt elhalasztja a 6. évad startját. Vasárnap esténként általában két órányi saját gyártású sorozat megy a külföldi csatornán, és február 14-től a szokásos idősávot a Girls és a Togetherness új részei, illetve Martin Scorsese új drámája, a Vinyl tölti ki. Ha ezen sorozatok egy évada 10 részes lesz, és nem vesszük figyelembe, hogy ilyen-olyan okokból, kivételes esetben egy hét helyett két hetet kell várni a folytatásokra, ezek mindegyike eltarthat legalább április közepéig.

Ennek következtében a Trónok harca 6. évada leghamarabb április végén startolhat, és június eleje helyett a nyár közepén érhet véget. Az HBO még nem jelentette be a premier dátumát, reméljük, mihamarabb sort kerítenek erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)