Hirdetés

Trónok harca 6. évad - tudjuk, mikor lesz a premier

|

Az HBO bejelentette, mikor tér vissza a Trónok harca, és ezzel együtt egy új posztert is kaptunk, rajta egy ismerős arccal.

Hirdetés

Lassan pihenőre vonulnak a nyári-őszi sorozatok, pár hónap múlva pedig jön a tavasz, ami a folytatások mellett új premiereket hoz magával. 

A Trónok harca - a korábbi hírekkel ellentétben - a szokott rend szerint, áprilisban folytatódik. Ennél konkrétabbat egyelőre nem tudunk a premier dátumával kapcsolatban, de addig még majdnem fél évet kell várnunk, a konkrétumok ráérnek. 

A 6. évaddal kapcsolatban - és aki nem látta végig az ötödiket, most forduljon el - a legnagyobb kérdés, hogy mi lett az Éjjeli őrséget vezető Jon Snow sorsa. Mivel az évadzáróban egy páran késélezőnek használták, nem valószínű, hogy életben maradt, viszont egyes elképzelések szerint Melissandre életet lehel bele, és más emberként ugyan, de visszatér. Az őt alakító színész, Kit Harrington korábban azt nyilatkozta, nem szerepel az új évadban, de az HBO gyanúsan hallgat. Azt viszont megerősítették, hogy Stannis halott, vele már nem találkozunk a későbbiekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)