Hirdetés

Trónok harca 7. évad - még mindig elképesztő, mennyien látták az első részt

|

Produkált már nagy számokat a Trónok harca pályafutása során, de a 7. évad premierje minden korábbinál több nézőt vonzott.

Hirdetés

Én egyelőre azt az egy esélyes játékot játszom, aminek keretében próbálom kerülgetni a spoilereket, ugyanis csak ma este lesz időm megnézni az új részt. Persze az internet népe van olyan jó, hogy a közösségi oldalakon, nyilvánosan beszéli meg az eseményeket, és pár külföldi híroldal is segít, hogy ne maradjon sok meglepetés. Köszi, kollégák!

Hirdetés

Mindenesetre én valószínűleg ahhoz a szűk kisebbséghez tartozom, melynek tagjai szeretnék megnézni, de nem látták azonnal a Trónok harca 7. évadának első részét. A Dragonstone a The Hollywood Reporter jelentése szerint 10,1 millió nézőt ültetett a tévéképernyők elé, és további 6 millióan követték valamilyen streaming szolgáltatáson (alighanem főleg az HBO Go-n) keresztül. A 6. évad fináléját 8,89 millióan nézték, az pedig külön megmosolyogtató, hogy a 2011-ben bemutatott legelső részre 2,2 millióan voltak kíváncsiak. A széria még mindig töretlenül menetel, és valószínűleg még többen térnek majd vissza a jövőre esedékes végső lezárásra.

Mondjátok el, nektek hogy tetszett!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)