Hirdetés

Trónok harca - a szivárgás ellenére is megdőlt a nézettségi rekord

|

A végjáték minden korábbinál több érdeklődőt vonz, így a Trónok harca legutóbbi része ismét rekordszámú nézőt hozott az HBO-nak.

Hirdetés

Csak némi csúszással sikerült az alkotóknak leforgatnia a Trónok harca hetedik évadát, a szokásosnál valamivel hosszabb várakozás után pedig rekordszámú néző tapadt a képernyőre, mikor elindult az új szezon. A nyitóepizód csúcsa viszont máris megdőlt, a negyedik részre még ennél is többen voltak kíváncsiak.

Hirdetés

A Sárkánykő 10,1 milliós nézőszámát már most túlszárnyalta a legutóbbi epizód, amire a következő hét közepéig 10,4 millióan voltak kíváncsiak. Ez a szám pedig mindkét esetben tovább fog nőni az HBO streamelős szolgáltatásán keresztül érkező érdeklődőknek hála. Úgy tűnik tehát, a hackerek által idő előtt közzétett új részt elsősorban azok töltötték le, akik egyébként sem a tévében vagy az HBO GO-n keresztül nézték volna meg. A friss rekord könnyen megdőlhet még az elkövetkezendő hetekben, hiszen az évad második felére komolyan beindultak az események. Ráadásul az adattolvajoknak valószínűleg nincs a birtokában több kész epizód, így ez sem fenyegeti a Trónok harca hetedik évadának további sikerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)