Hirdetés

Trónok harca - kiszivárgott a következő rész

|

Most valószínűleg nem hackerek, hanem az HBO hibája miatt került fel jóval a premier előtt a netre a sorozat 7. évadának 6. része.

Hirdetés

Nincs szerencséje az HBO-nak a Trónok harca 7. évadával. Először a forgatókönyv részletei kerültek fel a netre, majd hackerek további anyagokat szereztek meg, nemrég pedig rettenetes minőségben ugyan, de elkezdett keringeni a neten a 4. rész. 

Hirdetés

Most, napokkal azután, hogy az HBO leadta az 5. epizódot, kiszivárgott a 6. is. Állítólag a spanyol HBO a hibás, az ő honlapjukra került fel. Jelentések szerint vízjelmentes és 720p-s felbontású, tehát gyakorlatilag tökéletes minőségű. Ugyanilyen szivárgás történt egyébként az ötödik évadnál is, akkor az első négy rész került ki az HBO hibájából.

Közben Indiában elfogták azokat, akik állítólag a hackért felelősek, melynek keretében 1,5 tera adat került illetéktelen kezekbe, köztük céges levelek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)