Hirdetés

Vajon mi az, amit egymillárdszor töltöttek már le illegálisan?

|

Az illegális letöltések és illegális streamelések száma túllépte az egymilliárdot egy kalózkodás ellenes szervezet jelentése szerint. Hát persze, hogy a Trónok harca 7. évadáról van szó.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy az HBO udvarias hangú levelekben kérleli a nagyérdeműt, hogy használják már valamelyik legális felületét, mert láthatóan sokkal több embert érdekel a népszerű fantasy sorozat, mint amennyi fizet érte. A MUSO nevű cég adatai szerint a Trónok harcának 7. évada iszonyatos számokat produkált az illegális letöltő és streamelő oldalakon. A szezon első részének premierjét követő 72 órában az epizódot több mint 90 milliószor töltötték le vagy nézték meg stream oldalakon. A finálé az első 72 órában 120 milliót teljesített.

A teljes évad 1,03 milliárd illegális letöltést számlál, ebből 84,66% streamelve volt, 9,12% torrent rendszereken át jutott a felhasználóhoz, a maradék 5,59% egyéb letöltési megoldásokon keresztül kúszott le a kalózhajók mély és sötét gyomrába.

A MUSO adatai alapján a 7. évad részeit összesen 14,7 milliárdszor nézték meg valamilyen nem tiszta formában. Kemény számok, és még csak most köszöntött be a tél...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)