Hirdetés

Trónok harca 7. évad - a sárkányok jól megnőttek

|

Legalábbis az egyik biztosan. Kaptunk néhány új képet a nyáron debütáló szezonból.

Hirdetés

A Trónok harca júliusban tér vissza a képernyőkre a 7. évaddal, ami Iain Glen (Ser Jorah Mormont) szerint a legjobb 7 epizódot foglalja magába az egész sorozat történetében. A képek alapján még nehéz hinni neki, de amiben óriási sárkány van, az általában jó.

Az Entertainment Weeklynek köszönhetően kaptunk 7 új fotót a forgatásról és az új epizódokból. Láthatjuk az egyik nagyra nőtt sárkányt, Jont és Aryát lovaglás közben, embereket komolyan a kamerába nézni, és sok mást:

 

"A történet közeledik a lezárásához. Nincs már itt a langyos víz érzete. A sztoriszálak összeérnek. A kapcsolatok és a dráma jobb, mint valaha. Tényleg úgy érződik, mint a végjáték kezdete"

- nyilatkozta Iain Glen.

A Trónok harca 7. évada július 16-án indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)