Hirdetés

Trónok harca 7. évad - ismerős arc az új fotók között

|

Hamarosan folytatódik egyik kedvenc sorozatunk, aminek hosszas hiánya azt okozza, hogy már minden egyes képnél muszáj elemezgetnünk, meg rajonganunk.

Hirdetés

A július 16-án induló Trónok Harca 7. évad lesz a végjáték kezdete. Sok ismerős karakter fog visszatérni, talán utoljára. Ezek közt lesz Lord Beric Dondarrion, aki jól láthatóan elérte, vagy legalábbis nagyon közel került ulticéljához.

A lenti galéria minden fotója izgalmas valamiért, de Lord Beric Dondarrioné emelkedik ki leginkább. A karakter Riverlands békéjének őre volt, amíg a Vérebbel el nem indultak északra. A lenti fotó, és a hősünket körülvevő hóförgeteg alapján elmondható, hogy valószínűleg már odaértek.

A következő hetekben még több kép és videó várható a sorozatról, hiszen közel van már a premier. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)