Hirdetés

Trónok harca - egy kivágott jelenet segít megmagyarázni az egyik csavart

|

A Trónok harca hetedik évadának lezárása egy főbb szereplő történetének végét is jelentette, ami valószínűleg sokkal kevésbé lepett volna meg minket, ha egy jelenetet nem vágnak ki a készítők. Spoilerek a cikkben!

Hirdetés

Ugyan a Trónok harca hetedik évada már néhány napja véget ért, lehet, hogy még nem látta mindenki a lezárást, így őket a spoilerek miatt óva intem, hogy tovább olvassanak. A stáb egyik tagja ugyanis nemrég mesélt egy kivágott jelenetről, ami egészen más kontextusba helyezi a finálé egyik legfeszültebb jelenetét.

Hirdetés

A sorozatban két kézzel szórt karakterhalálok közül legutóbb Kisujj kivégzésével igyekeztek sokkolni minket a készítők. Egy jelenetet pedig ki is vágtak , hogy még jobban izguljunk, mikor Arya Sansa és Bran színe elé járul a lovagokkal teli teremben. Ezt Stark fiút alakító színész, Isaac Hempstead-Wright árulta a Varietynek, egész pontosan arról a leforgatott, de végül kihagyott jelenetről mesélt, ami alapján sokkal hasznosabbnak tűnt volna a Háromszemű Hollóvá avanzsált Bran.

"Leforgattunk egy rövid jelenetet, ami egyértelműen ki lett vágva, ahol Sansa bekopogtat Branhez, többé-kevésbé azzal a szöveggel, hogy »Szükségem van a segítségedre.« Amennyire tudom, a történet az volt, hogy Sansa egyszer csak rájön, hogy tulajdonképpen egy mágikus kamerarendszer áll a rendelkezésére, amit lehet, hogy jobb lenne használni, mielőtt kibelezteti a saját húgát. Szóval elmegy Branhez, aki elmond neki mindent, amit tudnia kell, ő pedig ettől teljesen ledöbben"

- mesélte a színész.

Persze ha mi is tudtuk volna előre, hogy Deres úrnője megbizonyosodott Arya hűségéről és tudomást szerzett Kisujj bűneiről, nem izgultunk volna annyira a tényleges találkozó alatt. A változtatás nélkül a mostaninál még kiszámíthatóbb lett volna a Trónok harca legutóbbi szezonja, úgyhogy én speciel örülök, hogy ennyivel legalább sikerült félrevezetnie a készítőknek.

Mit gondoltok, az utolsó évadban lehet még drámaibb szerepe Brannek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)