Hirdetés

Trónok harca - ez vár még ránk a 7. évadban

|

Komoly spoilerveszélyt hordoz magában a Trónok harca új trailere, ami a hetedik évad hátralévő részének eseményeibe ad egy kis betekintést.

Hirdetés

Ha tartasz a Trónok harca spoilerektől, még mindig nem késő valamilyen automata módszert bevetni a szűrésükre, de az alábbi videót sem biztos, hogy meg szeretnéd nézni. A Comic-Con alkalmából kiadott új trailer nem rejtegeti nagyon, milyen eseményekre számíthatunk a következő hetekben.

Hirdetés

A trailer néhány, a közeljövőben megkötésre kerülő szövetséget is megvillant, úgyhogy a Westeros feletti uralomért folytatott harc közel sem lefutott meccs.

Ahogy a fenti videóban láthatjátok, Jon Snow Daenerysszel foghat össze, ezt a szövetséget pedig Melisandre segíthet összehozni. De úgy tűnik, a Khaleesi nem csak északon harcol majd a Mások ellen, hanem rögtön nekiesik a Lannistereknek is, akiket viszont Euron Greyjoy és a Tarly család is támogat majd a videó alapján. A másik két Greyjoy, Theon és Yara mellett egy pillanatra feltűnik Jorah, aki még mindig nem kőember, de el van zárva, szóval nem lehet igazán jó bőrben (jó bőrben, értitek). Úgyhogy izgalmak maradtak bőven erre az évadra is, augusztus végéig biztosan rá leszünk tapadva Westeros eseményeire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)