Hirdetés

Trónok harca - kiszivárgott a 7. évad cselekménye

|

A premierre még sokat kell várnunk, de aki nagyon türelmetlen, és inkább elolvasná, mi történik a Trónok harca 7. évadában, az olvasson tovább. De csak az!

Hirdetés

Most nyilvánvalóan kőkemény spoilerek következnek, úgyhogy ha nem készültetek fel rá, esetleg nem akarjátok úgy végignézni a teljes hetedik évadot, hogy tudjátok, mi fog történni, semmiképpen ne olvassatok tovább. Zárjátok be ezt a cikket, aztán majd ha megvolt a premier (vagy inkább majd ha lement a teljes évad), nézzetek vissza, hogy megbizonyosodjatok arról, a kiszivárogtatott infók valódiak voltak. Emellett kérjük, ne rontsátok el másnak az élményt azzal, hogy kommentben vagy közösségi média oldalakon szórjátok a spoilereket. Akkor már inkább ezt a cikket dobjátok be, hogy legyen esélye annak, aki nem akarja tudni a fontos eseményeket.

Innentől durva spoilerek, most kattints el, ha nem akarod tudni, mi lesz a 7. évadban!

A Trónok harca 7. évada a szokottnál később kezd, csak valamikor a nyáron, illetve rövidebb is lesz: mindössze 7 részből áll. Közeledünk a finálé felé, az előző évadban rendeződtek a viszonyok, innentől már tényleg megkezdődhet a harc a Vastrónért. Ebbe nyilván a Másoknak is lesz beleszólásuk. 

Azért, hogy még a legkíváncsiabbaknak is maradjon valami izgalom, az eseményeket időrendben írjuk le, de nem áruljuk el, melyik epizódban történnek. Ahogy az lenni szokott, most is a végefelé durvul el a helyzet, de elég erős évad elé nézünk. Egy megbízható forrás (aki a hatodik évaddal kapcsolatban is olyan eseményekről beszélt, amik aztán tényleg úgy történtek meg) által közzétett reddit poszt alapján a következőképp alakul hőseink sorsa a továbbiakban:

- A Mások elkezdenek a Fal felé menetelni.

- Bran átmegy a Falon, találkozik Eddel.

- Havas Jon hollót kap Daenerystől. A hölgy Westeros urait hívja össze, Jon és Davos el is fogadják a meghívást annak reményében, hogy megszerzik a sárkányüveget a Mások elleni harchoz.

- Sansa lesz Deres vezetője. Szellem vele marad.

- Miután Jon és Davos megérkeznek Sárkánykő szigetére, Tyrion üdvözli őket, a Dothrakik pedig elviszik hajójukat. Találkoznak Missandeijel és Szürke Féreggel, majd végül Danyvel is. A sárkányok anyja azt akarja, Jon ereszkedjen térdre előtte, de ezt nem teszi meg. Az ifjú beszél a Másokról, viszont Daenerys nem akar hinni neki, Tyrion pedig arról győzködi, hogy Jon nem mond őrültségeket. Davosnak eszébe jut, hogy megemlítse Jon újjáélesztését, de Jon leinti.

- Bran megérkezik Deresbe, Meera hazatér.

- Arya szintén eléri Derest.

- Sam elindul Deresnek Gillyvel és a kis Sammel. 

- Jorah megint találkozik Daenerysszel Sárkánykőnél

- Jon hollót kap, megtudja, hogy Bran és Arya is Deresben vannak.

- Jamie, Bronn, Tyrion és Davos titokban találkoznak. Itt Tyrion megpróbálja meggyőzni a többieket, hogy hódoljanak be Daenerysnek, de Jamie vonakodik. 

- Daenerys valamikor megtámadja a Lannister seregeket, de nem tudni, ezt a fenti meeting előtt vagy után teszi-e.

- Gendry Királyvárban készít fegyvereket, Davosszal találkozik.

- Davos kivételével mindenki elindul zombikat vadászni. Jonnal tart a Véreb, Beric, Thoros, tormund, Jorha és Gendry, ők el akarnak kapni egyet. Rájuk támad az Éjkirály serege, melynek része egy élőholt jegesmedve, aki lassan öli meg Thorost.

- A csapatot bekerítik, de jön Daenerys a sárkányaival, és megment mindenkit. Nos, majdnem mindenkit: Jon hátramarad.

- Benjen megérkezik, felülteti Jont a lovára és elküldi onnan, míg ő marad harcolni. Valószínűleg nem éli túl.

- Viserion nem csak meghal, az Éjkirály éleszti fel, és ez tudjuk, mit jelent - onnantól az övé.

- Jon felajánlja, hogy lemond észak királyának címéről, ha Dany segít visszaverni a Másokat.

- Sansa halálra ítéli Kisujjat, Arya hajtja végre a kivégzést.

- Cersei véresen ébred fel ágyában. Valószínűleg elvetélt.

- Sam és Bran rájönnek, hogy kik Jon szülei, ráadásul arra is, hogy az eredeti neve Aegon.

- Jon és Dany egy hajón gabalyodnak egymásba. Úgy.

- A Fal összeomlik az epizód végén, az Éjkirály támadást indít. Viserion kék lángot fúj. 

Egyébként érdekesség még, hogy a Missandreit játszó színésznő csalódottságát fejezte ki Twitteren a szivárgás miatt, ezzel lényegében alátámasztva, hogy a leírtakban van igazság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)