Hirdetés

Trónok harca 7. évad - Ed Sheeran elárulta, életben marad-e karaktere

|

Ed Sheeran már biztosan fel fog tűnni a Trónok harca új szezonjában, az énekes most azonban részletekkel is szolgált az általa alakított szereplőt illetően.

Hirdetés

Pár hete derült ki, hogy Ed Sheeran is csatlakozik egy apróbb szerep erejéig a Trónok harca 7. évadának gárdájához. Ez nem egyedi dolog, korábban több híres zenész, például a Coldplay dobosa, Will Champion vagy éppen a Snow Patrol énekes-gitárosa, Gary Lightbody is felbukkant pár pillanatra. 

Egy interjú során most Ed Sheeran tisztázta azt is, hogy karaktere milyen sorsra számíthat. A Daily Starnak a következőt nyilatkozta:

"Tudom, hogy kit fogok játszani. Nem halok meg a sorozatban, nem fogok meghalni."

Sheeran rajongói így megnyugodhatnak, kedvencüknek nem jut arra a sorsa, mint megannyi más Trónok harca karakter. Bár általában a sorozat színészei semmit sem árulnak el szerepükkel kapcsolatban, most ez a kis spoiler talán megbocsájtható az énekesnek, mivel tényleg csak egy cameo erejéig láthatjuk majd a 7. évadban.

A Trónok harca új évadának premierje július 16-án várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)