Hirdetés

Trónok harca 7. évad előzetes - minden a háborúról szól

|

Akik esetleg eddig túl lassúnak érezték a Trónok harca tempóját, azok most kapaszkodjanak meg, mert durva sebességre kapcsolunk.

Hirdetés

Tegnap már kaptunk pár látványos fotót a Trónok harca hetedik évadából, most azonban végre megérkezett az első teljes értékű előzetes is a sorozat legújabb felvonásához.

Még picit odébb van az új Trónok harca szezon premierje, de az HBO megkönyörült a rajongókon és közzétették a hetedik évad hivatalos előzetesét. A közel két perces anyag temérdek csatát sejtet, itt már tényleg a létező össze fronton folyik a háború. Óriási sárkányok, hatalmas seregek és eltökélt Lennisterek, ezt zsúfolták bele a trailerbe. Lessétek meg ti is gyorsan, de készüljetek fel, ezután csak még keservesebb lesz a várakozás.

A Trónok harca 7. évada a jelenlegi tervek szerint július 16-án indul el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)