Hirdetés

Trónok harca 7. évad - minden eddiginél nagyobb csatákat ígér a második előzetes

|

Befutott a Trónok harca legújabb előzetese, óriási sárkányokkal és megállíthatatlanul menetelő Másokkal támad az új trailer.

Hirdetés

A tél már nem csak közeleg, ha megérkezett Westerosra, vele együtt pedig a a kontinens történetének talán legnagyobb háborújára készülnek a Trónok harca szereplői.

Hirdetés

Az HBO közzétette a hetedik évad második kedvcsináló videóját, a két perces trailer brutális szezont vetít elénk. Északról a Mások és az ő élőhalott seregeik fenyegetik a Hét Királyságot, közben Daenerys Targaryen is megérkezik, aki nem azért hajózta át a Keskeny-tengert, hogy keblére ölelje a Lannistereket. Figyeljetek nagyon az előzetes végén Sansa Stark utolsó mondatára. Vagyon mire utalhat egészen pontosan a Stark leányzó? 

A Trónok harca hetedik évadának első részét július 16-án tűzi műsorára az HBO.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)