Hirdetés

Trónok harca - megvan a 7. évad premier dátuma

|

Az HBO bejelentette, mikor láthatjuk a Trónok harca 7. évadának 1. részét.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy nyáron jön a tél. A szokásos tavaszi premier időjárási és egyéb okokból meghiúsult, de így legalább jeges zombikkal hűthetjük le magunkat a nagy melegben.

Miután több mint százhatvanezer ember kommentelgette folyamatosan egy livestream alá, amiben egy jégtáblát olvasztottak tűzzel, hogy FIRE, TŰZ, DRACARYS, vagy épp amit, az HBO bejelentette, hogy a 7. évad 1. része július 16-án kerül adásba. Magyarországon várhatóan feliratosan az amerikai premierrel egyszerre, szinkronosan pedig valamikor később vetítik majd. A hivatalos magyar Facebook oldalon 17-ét írnak, ez alighanem az időeltolódás miatt jön így ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)