Hirdetés

Trónok harca 8. évad - valószínűleg még jövő nyáron is forgatják majd

|

Húzza egy kicsit az idegeinket az HBO, hogy amikor eljön az utolsó szezon premierjének napja, még izgatottabban üljünk a képernyők elé.

Hirdetés

Persze nyilván nem azért csúszik majd a premier, mert valaki ezt látta jónak a stábban, csak a forgatás húzódik el. Az Entertainment Weekly úgy tudja, a nyolcadik évad gyártását csak most, októberben fogják megkezdeni, és tekintve, hogy az előző szezonokat is fél évig tartott elkészíteni, tavaszig biztosan nem végeznek.

Hirdetés

Mivel tényleg ütős lezárást akarnak (hiába lesz csupán 6 rész, mindegyiket hosszabbra tervezik, mint bármelyik korábbit), a felvétel elhúzódhat nyárig, és így sanszos, hogy nem 2018-ban lesz a premier, hanem leghamarabb egy évvel később. Míg korábban megoldható volt, hogy több jelenetet rögzítenek párhuzamosan, erre az események miatt most nem lesz lehetőség.

Addig legalább lesz idő újranézni az eddigi évadokat, vagy keresni valami mást a sok értékes sorozat közül. Kinyílik a világ, lehetőségekkel teli, használjátok ki, élvezzétek a virágok illatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)