Hirdetés

Trónok harca - csúszhat a 8. évad premierje

|

Lehet, hogy 2019 tavaszán sem indul még el a széria záró szezonja.

Hirdetés

Majdnem pontosan egy éve, 2017. augusztus 27-én ért véget a Trónok harca 7. évada. Már akkor is tudtuk, hogy csak 2019-ben jöhet a folytatás, úgyhogy türelemmel kell várnunk az utolsó hat részre.

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy 2019 tavaszán indul, ez azonban lehet, hogy változott egy kicsit. A sorozat effektjeiért felelős Joe Bauer egy interjúban azt nyilatkozta, a 8. évadot két év múlva jelölhetik Emmyre, illetve jövő májusig dolgoznak majd az effekteken. Ahhoz, hogy egy sorozat a következő évben lehessen jelölt, legkésőbb adott év május 31-ig le kell pörögnie, így ha a Trónok harca csak a 2020-as Emmyn tud indulni, az azt jelentheti, hogy leghamarabb 2019. május végén kezdődhet el az utolsó részek vetítése, és így nem fejeződik be 31-éig.

Megtudtuk azt is, hogy februártól forgatják az előzménysorozat első részét., de biztos, hogy az majd csak a fő széria lezárása után jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)