Hirdetés

Trónok harca 8. évad - minden idők leghosszabb csatajelenetére számíthatunk

|

Az összecsapás tovább tart majd, mint a Helm-szurdoki ütközet A Gyűrűk Ura: A két toronyban.

Hirdetés

Tizenegy héten át forgatták a "deresi csata" néven emlegetett jelenetet a Trónok harca 8. évadához. Az összecsapás úgy vonulhat be a történelembe, mint a valaha filmben vagy sorozatban mutatott leghosszabb összefüggő küzdelem.

Hirdetés

Miguel Sapochnik, aki azt az epizódot rendezte, amelyben az ütközet lezajlik (meg több olyan részt, amiben szintén hatalmas összecsapásokat láthattunk), elmondta, hogy a leghosszabb, amit talált, a 40 perces Helm-szurdoki csata volt A két toronyban, és ezt sikerült felülmúlni. A westerosiak és a holtak küzdelme nyilván nagyon fontos szerepet játszik majd, sok minden történhet, aminek óriási hatása lesz a végkifejletre.

Sapochnik hozzátette, hogy két dolog okozott neki nagy nehézséget. Egyrészt az, hogy kitalálja, miért nézne meg valaki egy 40+ perces csatát, és hogyan tartsa meg a nézőt, másrészt pedig az, hogy míg a korábbi, általa rendezett ütközetek középpontjában Havas Jon állt, most sokkal több fontos szereplő vesz részt ebben. Április-május környékén meglátjuk, sikerrel vette-e a kihívást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)