Hirdetés

George R.R. Martin ötlete volt a Trónok harca egyik legmegosztóbb pillanata

|

Az író már jó előre megosztotta a sorozat atyjaival, hogy milyen befejezést tervez.

Hirdetés

Azt már évek óta tudjuk, hogy George R.R. Martin megosztotta a jegyzeteit a D.B. Weiss - David Benioff párossal, hogy tudják, hová fognak kifutni a könyvek. A sorozat persze nem ragaszkodik szigorúan az alapanyaghoz, de a lezárás, egyik legfontosabb momentumát megtartották. Ugye mondanunk sem kell, hogy spoilerek következnek?

Hirdetés

A Trónok harca 8. évadának utolsó részében Westeros királyává koronázták Brant, és ezzel bizony elég sokat kaszáltak volna a fogadóirodák, mert csak nagyon kevesen látták jönni a fordulatot (Brant leszámítva persze, de hát ő mindent lát...). Sokan hibáztatják a showrunnereket az utolsó évad blődségei miatt, de a karaktert játszó színész, Isaa Hempstead-Wright szerint ez a döntés már évekkel ezelőtt megszületett, és nem az HBO-s stáb fejéből pattant ki.

A sorozat kulisszatitkaiba betekintést engedő Making of Game of Thronesban a színész elárulta, hogy a showrunnerektől azt az infót kapta, hogy Martin két dolgot tervezett meg jó előre Bran számára: a sokat emlegetett Hodoros jelenetet, illetve hogy Brant királlyá koronázzák. Mindkettő elég komoly reakciókat váltott ki a rajongókból. Persze az ide vezető út kitaposásában már szabad kezet kapott az író páros, sokunknak ezzel volt a legtöbb gondja.

Ha viszont Martin rendelte így a dolgot, akkor jó eséllyel ugyanezt olvashatjuk majd a könyvekben is a̶m̶i̶k̶o̶r̶ ha megjelennek. Már ha meg nem gondolja magát közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)