Hirdetés

Trónok harca 8. évad - markáns különbség lesz az egyes epizódok hossza között

|

Lesznek részek, amik vetekednek egy film hosszúságával.

Hirdetés

Pár napja derült ki, hogy minden idők leghosszabb csatajelenetére számíthatunk majd a Trónok harca 8. évadában, az összecsapás tovább tart majd, mint a Helm-szurdoki ütközet a Gyűrűk Ura: A két toronyban. Az ilyen eposzokba illő jeleneteket persze nem lehet belesűríteni pár percbe, de a legújabb információk szerint szerencsére az HBO nem spórol az idővel. 

Hirdetés

A Watcher's on the Wall nevezetű honlap rábukkant mind a hat epizód játékidejére az HBO menetrendjében, az első kettőt pedig meg is erősítette a csatorna, a többit azonban még nem. Az HBO szóvivője szerint ugyanis a többi információ lehet helykitöltő is, ugyanis egyes epizódok még el sem készültek teljesen, így a játékidejük sem végleges. Íme a lista, amelynek az első két eleme biztos:

1. epizód: 54 perc
2. epizód: 58 perc
3. epizód: 60 perc
4. epizód: 78 perc
5. epizód: 80 perc
6. epizód: 80 perc

Hogy ne rontsuk el senki örömét, így nem spekulálunk, hogy melyik részben mire számíthatunk, viszont az biztos, hogy lesznek különbségek a sorozat és a könyv lezárása között. A magyar premier április 15-én lesz. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)