Hirdetés

Trónok harca - a főbb szereplőket láthatjuk a 8. évad első hivatalos képein

|

A most érkezett vadonatúj fotókon megnézhetjük, hogy festenek majd kedvenc karaktereink az utolsó szezonban.

Hirdetés

Idén véget ér a Trónok harca sorozat, és az eddigi információk alapján eléggé úgy tűnik, hogy komoly izgalmakra számíthatunk majd a záróévadban. A nagy fináléra sajnos még várnunk kell néhány hónapot, de most kaptunk némi új anyagot az HBO-tól, ami talán megnyugtatja egy picit a rajongókat.

Hirdetés

Összesen 14 új képet kaptunk a 8. évadból, így egy kicsit közelebbről is szemügyre vehetjük a kaland fontosabb szereplőit, akikkel biztosan találkozunk majd az utolsó szezonban. Láthatjuk például Havas Jon és Daenerys Targaryen párosát, az eléggé komoly arcot vágó Tyrion Lannistert, és Bran Starkot is, illetve többek között Varys is kapott egy saját fotót.

A Trónok harca utolsó évadja április 14-én debütál az HBO-n. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)