Hirdetés

Trónok harca 8. évad - Maisie Williams tagadja, hogy elárulta volna a premier hónapját

|

Pár nappal ezelőtt a Metro hozta le, hogy mikor jön a Trónok harca befejező szezonja, de a színésznő azt mondja, az újság egy régi interjúból idézett.

Hirdetés

Nagyon érdekes dolog történik épp a Trónok harca körül. Az biztos, hogy 2019-ben jön az új szezon, és reális lenne egy áprilisi kezdés, de lehet, hogy az Aryát alakító színésznő idő előtt szólta el magát.

Hirdetés

Néhány napja a Metro lehozott egy cikket, amiben az állt, Maisie a következőket mondta.

"Decemberben fejezzük be a forgatást, és [2019] áprilisában megy le az első rész. Négy hónap jut így ezekre a hatalmas epizódokra. Sok munka, míg elkészül a végleges változat. Nem akarjuk elsietni ezt a szezont. Tartozunk a közönségünknek és a rajongóinknak azzal, hogy a lehető legjobbra formáljuk az utolsó évadot."

Most a színésznő twitterén jelent meg az alábbi tweet, amiben tagadja, hogy az idézet valódi, és azt állítja, egy évekkel ezelőtti interjúból származik.

Nem tudhatjuk, a Metro ferdített-e, vagy Maisie-re szóltak rá, hogy ne mondjon ilyeneket. Idővel kiderül, mi azért bízunk a 2019. áprilisi premierben továbbra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)