Hirdetés

Trónok harca - még mindig nem tudni, mikor megy le az utolsó évad

|

Miközben még a hetedik évadban járunk nyakig, a készítők már a nyolcadik, befejező szezonon dolgoznak. Az is lehet, hogy nem kell sokat várnunk rá.

Hirdetés

Holnap hajnalban lesz a hetedik évad ötödik részének bemutatója, ami azt jelenti, hogy ezzel együtt összesen három epizód van hátra. Hogy rohan az idő...

Hirdetés

Azután megint jön a fájdalmas és kínzó várakozás, és egyelőre bizonytalan, meddig kell türelmesnek lennünk. Az HBO fejese, Casey Bloys elárulta, hogy az összes rész (avagy mind a hat) forgatókönyve kész, David Benioff és D. B. Weiss, a két showrunner jelenleg a storyboard összeállításán dolgozik, és ha ezzel végeztek, akkor fog majd kiderülni, mikor tudják elkezdeni és mikorra fogják befejezni a forgatást. Jelenleg tehát lehetséges, hogy még 2018-ban megnézhetjük, hogyan zárul a harc, de az is megeshet, hogy csak 2019-ben fogjuk ezt látni. 

Addig is izgulhatunk azért, hogy többen már ne haljanak meg a maradék pár részben; vagy pont ellenkezőleg, ahogy ízlésetek kívánja. Kisujj mondjuk mehetne már a fenébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)