Hirdetés

Trónok harca - új videók készítenek fel minket a 8. évadra

|

Hamarosan elrajtol az utolsó szezon, az HBO pedig mindent elkövet, hogy tűkön ülve várjuk.

Hirdetés

Két héten belül megtudhatjuk, hogyan folytatódik a Trónok harca, addig pedig az HBO tovább fokozza a türelmetlen várakozást azzal, hogy vadonatúj ízelítőket mutat a nyolcadik és egyben utolsó évadból.

Hirdetés

A csatorna három rövid videót mutatott eddig, mindegyik más-más hangulatot tükröz. Az első kettőt a "Together" és a "Survival" témákra vágták össze, így felbukkannak benne a fontosabb szereplők, valamint a készítők azt is érzékeltetik velünk, hogy egy mindent eldöntő fináléra számíthatunk: 

Ezeknél sokkal rejtélyesebb és misztikusabb atmoszférával bír a harmadik kedvcsináló, amelyben a havas Deres kerül a középpontba és a karakterek helyett az őket képviselő tárgyakra fókuszál a kamera: 

Ez nem jelent túl sok jót a kedvenceinkre nézve, mindazonáltal az HBO több kamujelenetet is leforgatott a Trónok harca 8. évadához a titoktartás érdekében, így ne vegyünk semmit sem biztosra. Április 15-én kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)