Hirdetés

Trónok harca 8. évad - az élők és holtak közötti legnagyobb csata közeledik

|

Magyar felirattal nézhető a Trónok harca befejező évadának előzetese.

Hirdetés

Örülhetnek a Trónok harca sorozat rajongói, mivel az HBO közzétette a nyolcadik, egyben befejező évad magyar feliratos előzetesét, ami bővelkedik sárkányokban, harcosokban és persze egy akkora csatát lenget be, amekkorára a széria első része óta várunk. 

Hirdetés

Az előzetes Arya Starkkal indít, de hosszabb-rövidebb időre megmutatja magát benne az összes még élő fontosabb szereplő. Az egész videó az élők és a halottak között végre lezajló nagy összecsapást vezeti fel, ami elkerülhetetlenül be fog következni a nyolcadik évad során. Az utolsó képsorok pedig tényleg megfagyasztják az ember ereiben a vért: a Mások és csontlovaik már Deres közvetlen közelében járnak. 

A Trónok harca utolsó évada április 15-én startol el. Ti nézni fogjátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)