Hirdetés

Trónok harca - videóval hangolódunk a 8. évadra

|

Az HBO bemutatta, hogy milyen új és visszatérő sorozatokra számíthatunk tőlük 2019-ben, amelyek között természetesen helyet kapott a Trónok harca is.

Hirdetés

Az HBO számos izgalmas sorozattal készül minket elvarázsolni a következő hónapok során, amelyek között ott van többek között a Barry, a Fülledt utcák és a Hatalmas kis hazugságok folytatása, valamint természetesen a valamikor 2019-ben érkező Trónok harca zárószezonja is. 

Hirdetés

A csatorna ezekből a szériákból adott most egy rövid ízelítőt egy hangulatosan összevágott videóban és a többi sorozathoz kapcsolódó jelenetek között megtalálhatóak a Trónok harca 8. évadának egy momentuma is, a középpontban Havas Jonnal (Kit Harington) és Sansa Starkkal (Sophie Turner), a többi inkább csak újrahasznosítja az eddig látottakat. Íme: 

Hogy a Trónok harca hat epizódos utolsó felvonását mikor láthatjuk, azt egyelőre még nem tudni, de vannak már róla találgatások. Mi a véleményetek, képes lesz a befejezés felérni a hype-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)