Hirdetés

Trónok harca - már több mint egymillióan aláírták a 8. évad újraforgatását követelő petíciót

|

A nézőszámok tekintetében azonban egy továbbra sem olyan hatalmas fegyvertény.

Hirdetés

Pár napja mi is beszámoltunk arról, hogy az elégedetlen Trónok harca-rajongók petícióban követelik a sorozat utolsó évadának újraforgatását, mivel cseppet sem elégedettek azzal a végeredménnyel, amit David Benioff és D.B. Weiss összehozott - ezzel párhuzamosan nagyon lekezdtek aggódni azért, hogy az írók mire lesznek majd képesek az új Star Wars mozik kapcsán. 

Hirdetés

Még most is szinte másodpercenként érkeznek az új aláírások, ennek eredményeképp pedig a számláló már átlépte a bűvös egymilliós határt és gyorsan halad a másfél millió felé. Ez első ránézésre hatalmas számnak tűnhet, mégis a nullához közeli annak az esélye, hogy az HBO egyáltalán csak fontolóra is venné a követelést. A Trónok harca nyolcadik évada ugyanis remek nézői számokat, így hatalmas bevételeket hoz a csatornának. Múlt vasárnap az ötödik epizódot több mint 18 millióan nézték, mikor először adásba került az Egyesült Államokban, ehhez jönnek hozzá a streaming szolgáltatók nézőszámai, plusz a külföldi nézők, akik hétfőn kapták meg a legutóbb részt. 

Saját lelkünk megnyugtatásán kívül tehát nem sok értelme van az aláírásnak, de ha így is kedvet kaptatok hozzá, akkor ide kattintva tudjátok megtenni. Van egy olyan tippem, hogy az Amerikában ma éjjel adásba kerülő utolsó részt követően még jobban meg fog ugrani az aláírók száma. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)