Hirdetés

Trónok harca - a 6. évadban visszatér egy közkedvelt szereplő

|

Az egyik színész a napokban megerősítette, hogy kis szünet után a Trónok harca 6. évadában már biztosan szerepelni fog.

Hirdetés

A Trónok harca sorozat fontos ponthoz érkezett az utolsó évaddal, utolérte ugyanis az alapjául szolgáló könyveket, és mivel George R. R. Martin nem éppen a gyorsaságáról híres, a szériának nincs lehetősége bevárni az új kötet megjelenését. Éppen ezért érdekes kérdés Bran Stark sorsának alakulása.

Isaac Hempstead-Wright megerősítette, hogy egy teljes évad után a hatodik etapra visszatér karaktere, a járni ugyan képtelen, de különleges képességének köszönhetően állatok és emberek bőrébe gond nélkül belemászó (megwargoló) Bran Stark. Deres örökösét a sorozat szereplőinek nagy része öccsével együtt halottnak hiszi, mi pedig a negyedik évad végén láthattuk utoljára, mikor elérte a Falon túli úti célját.

A sorozat készítői, David Benioff és D. B. Weiss elárulták, hogy a jövőben még "bátrabbak" lesznek, és az ötödik évad utolsó részeiben megjelenő tendenciát követve egyre távolabb kerülnek majd a könyvektől. Kiemelték, hogy tudják hol futnak majd össze a szálak és nem fogják az indokoltnál tovább húzni a történetet. 

Ti várjátok Bran Stark visszatérését? Nem lesz a színész lassan túl öreg a szerephez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)