Hirdetés

Trónok Harca - a sorozat megelőzi a könyveket, elkerülhetetlenek a spoilerek

|

Rossz hírünk van azoknak, akik követik az HBO sorozatát is, de a könyveket részesítik előnyben: a következő évadtól bizony jönnek majd a spoilerek

Hirdetés

Az ötödik évad trailereiben már bizony voltak olyan jelenetek, amelyekre az ötödik könyv cselekményében még nem került sor, így várható volt, hogy az HBO sorozata tartalmaz majd néhány spoilert, de ha Martin nem húz bele, az egész történetet vászonra viszik, mielőtt kijönnének a könyvek.

George R.R. Martin tempóját látva már jó ideje sejthető volt, hogy a sorozat előbb-utóbb utoléri majd a könyveket. Sokan abban reménykedtek, hogy egy előzményeket feldolgozó évaddal vagy valami hasonlóval az HBO kivédi, hogy spoilerezni kelljen, de a készítők, D.B. Weiss és David Benioff elmondták, hogy nem így döntöttek.

"Szerencsére már jó ideje beszélünk erről George-dzsal, egészen azóta, hogy kiderült, hogy ez bekövetkezhet. Szóval egyszer csak találkozunk majd, hiszen mi is oda tartunk, ahová a könyv. Lehet, hogy néha-néha letérünk az útról, de ugyanaz a végcél. Az kívánom, bárcsak ne kéne bizonyos dolgokat elspoilereznünk, de nagyon nehéz helyzetben vagyunk. A shownak folytatódnia kell, és mi pontosan ezt fogjuk tenni."

Ti a sorozatot vagy a könyveket preferáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)